Diari digital d'Andorra Bondia

L'opinió de...

imatge de Cristina Montolio Guasch

Cristina Montolio Guasch

Consellera comunal del Comú d'Ordino per Progressites-SDP

 

 

A Ordino, parlar però sobretot escoltar
Fa tot just un mes que he començat, amb gran il·lusió i moltes ganes de treballar en comú, el meu mandat de consellera del Comú d’Ordino.

En les eleccions comunals del 15 de desembre els Progressistes vam decidir participar en candidatures transversals en les quals volíem sumar per millorar la vida diària de les ciutadanes i ciutadans.

És així com he estat elegida, en el marc de l’acord polític que el meu partit, Progressistes-SDP, va establir amb ACO-DA i Liberals amb la voluntat de sumar, per millorar la gestió comunal de la nostra parròquia.

En un moment en què es mercadeja amb grans conceptes tenim la responsabilitat de centrar el debat polític comunal en allò que la gent ens pregunta quan anem pel carrer.

Precisament duent la meva vida diària, tal com feia abans de ser elegida, vaig entrar fa pocs dies a un comerç del qual era i continuo sent clienta. El comerciant em va preguntar si era cert que jo seria la consellera del Comú que s’ocuparia de l’àmbit del comerç. Li vaig respondre que sí i em va manifestar la seva alegria en el sentit que així, amb un criteri de proximitat, ell es podria adreçar a una clienta que, a més, assumia la dedicació al seu sector d’activitat des del govern de la parròquia.

La meva resposta fou que, efectivament, la meva feina seria parlar amb els comerciants i escoltar les seves preocupacions tot i traslladant-les al Comú amb la ferma voluntat de fer de la proximitat una eina de transformació de l’acció política, amb respostes concretes i positives per al sector comercial.

Els progressistes sabem que nosaltres, i el conjunt de l’equip del govern comunal, tenim la responsabilitat de centrar-nos en allò que preocupa realment la gent, en els problemes que ens han plantejat i ens plantegen quan anem a parlar amb les ciutadanes i ciutadans.

Treballar colze a colze amb la gent és el que volem fer. Penso que el govern comunal per aquest mandat 2020-2023 és una bona combinació entre experiència i renovació. Som un equip transversal que expressa una nova mirada a la parròquia d’Ordino.

Per això vam presentar una candidatura formada per persones provinents de diverses formacions polítiques i també amb persones independents. Ens uneix la voluntat de treballar per la nostra parròquia, la voluntat que totes i tots puguem viure en un entorn integrador, amable i sostenible.

Un entorn on ningú es quedi enrere, tothom hi trobi el seu espai i es generin oportunitats, on es pugui prosperar, progressar.

Tal com diem en el programa electoral d’En Comú per Ordino, som conscients que cal afegir noves vies de negoci per assolir nivells òptims de creixement, i que per fer-ho cal una Administració àgil, més integrada i més digital, que acompanyi i impulsi aquest creixement. Els comuns han de tenir un protagonisme en aquest repte i facilitar la creació i la implantació de nous negocis.

I aquesta és la feina prioritària que em tindrà ben ocupada, parlant i escoltant, per donar suport al redreçament i progrés d’Ordino.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic