Diari digital d'Andorra Bondia

L'opinió de...

imatge de Tribuna

Tribuna

 

 

Vis-a-vis íntim en horari laboral

Autor: La parella d'un pres de la Comella


Hola,

Em dirigeixo a vosaltres amb qualitat de ser la parella d’un pres. He vist al diari BonDia unes declaracions expressades pel director del centre penitenciari amb les quals estic totalment en desacord.

Segons explica el senyor Tarroch, nosaltres, les parelles dels presos, no reservem el vis-a-vis íntim, perquè diu que no ens agrada que hi hagi funcionaris a la porta, i també diu perquè no volem que els presos hagin de substituir el vis-a-vis íntim per dos vis-a-vis normals. Aquesta segona raó potser és un dels casos, però el principal motiu, i parlo per mi mateixa i crec que alguna que altra de més, és que no agafem el vis-a-vis íntim perquè és solament un dia al mes i entre setmana i amb uns horaris que qualsevol persona normal treballadora no hi pot anar, perquè estem treballant.

També el senyor Tarroch recalca que en institucions penitenciàries estrangeres són més estrictes. Doncs, que jo conegui, al centre penitenciari que tenim més a prop és el de Lleida (Ponent), i allà es beneficien de dos vis-a-vis íntims al mes i en cap de setmana i de dues hores, i si el pres té bon comportament es podrien fins i tot beneficiar de fins a tres vis-a-vis íntims al mes, quan a nosaltres aquí només ens beneficiem d’un al mes i entre setmana i en horari laboral, la qual cosa fa impossible que els que treballem podem anar-hi.

De totes maneres tant el senyor Tarroch com els funcionaris saben perfectament aquest motiu de per què no utilitzem el vis-a-vis íntim.

M’agradaria que això que us exposo ho poguéssiu exposar al vostre diari, sobretot perquè fins a finals d’any, el vis-a-vis íntim està com una prova pilot, i esperem que es pugui rectificar i que ens puguin donar altres opcions per poder fer-ne ús.

Gràcies i salutacions.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic