Migdia, dia feiner i hem de dinar fora. Doncs és una bona oportunitat per anar a fer un menú a algun dels restaurants que a la carta tenen un preu força alt, però que entre setmana ofereixen fórmules més ajustades. Opcions que ens permeten descobrir la seva cuina de manera àgil i més econòmica. Són els menús executius i aquests cinc, val la pena tastar-los!

Sauleda - 22 €

Proposta al centre Onix. Les opcions on triar són limitades, però la qualitat dels plats és alta. Teniu sempre una opció vegana, i una altra que va alternant, una setmana és de peix i una altra de carn. Crema de fonoll, focaccia amb melmelada de piquillos, ceba caramel·litzada, formatge gratinat amb cramble de fruits secs, o un arròs amb sípia i verduretes són opcions que oferien aquesta setmana.

 

La Petite Forêt -  18 €

Amb Erik Rios als fogons, el restaurant del Parc Central té un preu elevat si hi aneu a sopar, però al migdia podeu gaudir dels seus plats per un preu més ajustat. Ofereixen diferents opcions, com per exemple arròs negre, albergínia amb formatge fresc, calamars amb ceba, patata i kale o cheesecake. Tot envoltat de l’univers creatiu de l’artista Philippe Shangti.

 

Coure - 30 €

 

L’Hotel Starc va confiar la seva proposta creativa al xef Albert Ventura, ànima del restaurant Coure de Barcelona. La carta inclou un menú on podeu triar dues opcions entre un llistat de vuit plats, i afegir unes postres. Exemples? Crema de carxofes amb crostons i alls tendres, rossejat de fideus amb garrí, peix de llotja, engrunes de panko i salsa suquet, boeuf Bourguignon o les textures de xocolata.

 

Hotel l’Isard – 18 € (24,50 € els cap de setmana) + begudes

 

Una aposta segura. El menú migdia és molt complet, amb varietat i plats treballats. La majoria d’opcions són sense gluten. Podeu triar entre 4 primers i 4 segons amb plats com graellada de verdures amb romesco, pèsols ofegats amb pernil i ou escalfat, bonítol amb salsa d’escabetx suau i confitats o arròs de cua de bou amb bolets. Algunes postres tenen suplement, però són siderals. 

 

Unnic - 25 € + begudes

Una bona excusa per dinar al nou espai d’oci d’Andorra sense afrontar els preus de la carta. De dilluns a dijous, el menú inclou un aperitiu de la casa, dos plats i postres. Com a exemple, aquesta setmana oferien bunyols de bacallà, salmorejo de gambes, confit d’ànec amb caramel de porto i arròs amb llet, coco i mango. És un menú sense opcions però amb propostes elaborades.