El Diamant
Av. Meritxell, 31. Andorra la Vella
El Diamant, l’espai gastronòmic de l’Embassy, és la nova proposta del Nandu Jubany que fa una autèntica exhibició de plats basats en producte de primera qualitat, sense elaboracions complicades. La carta és llarga, d’aquelles que fa que marxis pensant en els plats que no has pogut tastar. Per ajudar-vos us porto cinc imprescindibles.
Albergínia escalivada amb sobrassada, mel, parmesà i pipes
Una combinació de sabors, textures i aromes increïble. La delicadesa de l’albergínia i la intensitat de la sobrassada us seduiran, i llavors, trobareu el punt cruixent de les pipes que us farà dir... Wow!
Croquetes de gamba vermella
Els croqueterus teniu una àmplia gamma per triar, però jo em quedo amb la de gamba vermella perquè és una de les reines del mar i és una recepta poc habitual. Croqueta de veritat on el gust de la gamba s’imposa amb força als ingredients de base.
Tàrtar de vaca frisona amb brioix amb ou ferrat
Si als elements d’un tàrtar habitual, com la carn tallada a ganivet i la maceració adequada, hi afegim la màgia de l’ou ferrat i ens ho mengem en un pa de brioix tenim un plat original i sorprenent.
Eriçons de mar
No els heu tastat mai? Doncs aquesta és la vostra! Al Diamant en trobareu dues versions, una al natural, eriçó 100%, i una altra gratinada amb llagostí i caviar. Ah, i el plat és molt bonic. Us quedarà genial a l’Instagram!
La mare del ous
Quatre delícies dolces de diferents sabors ficades a una closca d’ou. Cada cullerada és un impacte a la part sensorial del teu cervell. Tiramisú, mango, i una proposta de xocolata que us volarà el cervell.