SENTRO 20

Av. Sant Antoni, 27

La Massana

· Espai: funcional i pràctic

· Servei: familiar i amable

· Carta de Vins: curta, amb vins espanyols.

· L’imprescindible: sizziling magret i cheesecake d’ube

· Preu: 20 € - 30 €

· Bola extra: tenen una pastisseria a Andorra la Vella

La cosa va de família. De restaurant també, òbviament, i és que avui us par-lo d’una proposta que té un equip de nou persones, i totes... són de la família! La Judy és d’origen filipí. Després de la pandèmia va animar els seus tres fills a començar un negoci de restauració propi on, avui, tots tenen un rol. La Kim, que ha estudiat cuina i rebosteria, cuina amb la seva mare però s’en carrega sopetot dels dolços. El Kevin, que ha estudiat hostaleria, porta la sala i el servei, i la Kristel s’encarrega de les finances. El projecte va opir el 2020, es diu Sentro 20 i ha enamorat una clientela fidel per dues coses: s’hi menja molt bé i són encantadors. La proposta de Sentro és de gastronomia asiàtica, amb presència de plats filipins però també d’altres regions. Coses que la fan especial. No tenen res precuinat. Tot el que serveixen ho fan ells, i d’una manera molt personal. La Judy té al cap els plats i els sabors del seu país i els cuina sense seguir receptes, combinant els ingredients de manera més instintiva que acadèmica. El seu talent el podreu trobar sopetot en les salses dels plats, que són fantàstiques. El curri que acompanya el Sizzling Magret, amb tocs de coco, és una explosió de gustos increïble, i la salsa de carn que trobareu al Sizzling Bistek puja la vedella a un altre nivell. També vam tastar un bunyol de verdures deliciós i, naturalment, uns fideus saltats, els Pancit Bihon, un plat típic a les festes de les Filipines que està ple de sabors.

La carta és molt llarga, però és imprescindible deixar espai per a les postres, on la Kim es llueix de manera pillant.

L’ube és una patata dolça de color morat que heu de tastar en propostes com el Turon filipí, una pasta farcida de plàtan amb gelat d’ube, i el putal cheesecake morat, que és estratosfèric.

Cuinen en família, cuinen amb amor, i la seva proposta referma la idea que la gastronomia és un viatge, en aquest cas, a les Filipines.