La Terrasseta
"Clubbing by the Pool” a Anyós
Aqualounge Pool Club
Camí de les Callisses
La Massana
Ambient: gent guapa i estilosa
L’imprescindible: les braves
Preu de la canya: 3 €
Twisting by the Pool, dels Dire Straits. Els més boomers la recordareu, una cançó que si no et fa moure els peus és perquè a les venes tens més orxata que sang. La sensació que sentia en escoltar-la, amb un anglès limitat llavors, era la d’una festa ben animada al voltant de la piscina, una mica com el que podeu trobar a l’Aqualounge Pool Club. Una de les propostes per sortir a l’estiu més arrelades a Andorra. La piscina exterior del complex és l’epicentre, amb un espai estil beach club, amb gandules, reservats amb llits balinesos, barres i bona música. Hi tenen accés els socis i els allotjats al resort, però si no ho sou també hi podeu anar, millor fent una reserva prèvia. Tenen una oferta gastronòmica finger food, amb opcions com ara croquetes de pernil ibèric, patates braves, chuleburger amb patates fregides, o amanides. Per beure cal destacar una àmplia carta de còctels. L’Aqualounge està obert tot el dia de 10 a 20 h, i per si no ho sabíeu, ben a prop, al mateix complex, hi teniu el restaurant Toc, del cuiner Paco Méndez, que té una estrella Michelin a Barcelona. En aquest espai l’oferta gastronòmica puja de nivell, amb plats que fusionen la cuina de proximitat amb l’origen mexicà del xef. Us ho explico per si, després d’un dia de piscina, busqueu un lloc per sopar.
El restaurant de vacances de Hand Solo
Restaurant El Tritón
Menorca
La història del David Aguilar, Hand Solo, i de com es va construir una pròtesi per al seu braç amb peces de Lego és coneguda arreu, i si l’heu seguit, heu vist el documental, o heu llegit el seu llibre Peça a peça sabreu que és una persona molt familiar. Ho demostra de nou amb la seva recomanació. Explica que “fa 20 anys que anem de vacances a Menorca en família i sempre sopem alguna nit al port de Ciutadella, al Tritón. Deixa’m dir que no m’apassiona el menjar del mar –especialitat del local– soc més carnívor, però tot i això, el fet de compartir aquesta estona amb els meus pares i la meva germana fa que el lloc sigui molt especial.” La terrassa, els vaixells al port, o l’entrada d’alguna embarcació sorprenent amb els comensals fent sonar la botzina de boira formen part dels records del David, tot lligat a les tapes i plats del Tritón. Si voleu viure una experiència similar, només cal que feu parada a Ciutadella.