Diari digital d'Andorra Bondia

Territori "Kanalla"


Escrit per: 
Josep Lluís Traball de Yzaguirre

Mood

Isabel Sandy, 4
Escaldes-Engordany

Espai: disseny d’autor signat per Sonia Bermúdez.

Servei: atent, format i amfitrió.

Carta de Vins: senzilla, amb referències de preu mitjà, i un vi de la casa molt interessant.

L’imprescindible: pa bao de tonyina Blue Finn

Preu: 25 - 35 € 

Bola extra: carta amb els al·lèrgens molt ben detallats.

 

Segons el diccionari (anglès evidentment), Mood és “un estat mental o sentiment temporal”. També va ser una declaració d’intencions de l’Angelo Guitard i l’equip de Grup Kanalla quan van posar nom al restaurant que tenen a Escaldes.  Un projecte que vol oferir quelcom més que menjar. Tot està pensat, i molt pensat, per gaudir d’una experiència sensorial gràcies a tres parts marcades del projecte: la carta, un espai original, dissenyat per Sonia Bermúdez, i les coses que hi passen regularment, com nits especials, tastos, cursos de cuina i música en directe, complementats amb una proposta de cocteleria d’autor. Vaja, que no paren quiets, però darrere de tota aquesta animació hi ha una proposta gastronòmica molt personal i diferenciada signada pel chef Cedric Dubois.
Com us explico la cuina del Mood? La podem definir com una cuina natural, amb ingredients propers, combinats amb d’altres menys habituals, però sempre amb una traçabilitat i manipulació pròpia.  Cada producte ha estat buscat i seleccionat. Com a exemple el porc, que és de la raça Bísaro, provinent de Portugal, els ous de productors locals, els fruits secs els van a trobar a l’Alt Camp, i el pa, de forners d’Andorra. Amb bon producte ofereixen receptes treballades que flirtegen amb les tendències healthy però amb tot tipus de menjar. Les braves de moniato i pollastre cruixent amb salsa de curri al coco, coriandre fresc i llima, o el pa bao de tonyina Blue Finn, guacamole, maionesa de wasabi, coriandre, llima i germinats de ceba (els plats tenen noms molt curts, ja ho veieu) són alguns entrants molt top. Després trobareu pastes com el Sorrentino al nero di sepia amb un farcit de txangurro i carrabiners molt gustós, i risottos com el de cua de bou amb tartufo i Parmigiano Reggiano.  La carta és molt llarga i inclou també carns, hamburgueses, pizzes, i darrerament han introduït més referències de mar, com el pop a la brasa 2XL amb patates ratte, emulsió de pèsols i wakame, pa de tinta i allioli de pebre roig fumat, o un llom de bacallà confitat. Ah! I les postres! Però no em queden línies i les haureu d’anar a descobrir!

 

 

Compartir via

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte