Diari digital d'Andorra Bondia
Andrés Riestra amb l'equip del Kram
 0
Andrés Riestra amb l'equip del Kram

Una llotja de mar a l'avinguda Meritxell


Escrit per: 
Josep Lluís Trabal de Izaguirre

Kram
Av. Meritxell, 90
Andorra la Vella

Espai: modern i elegant
Servei: professional i atent
Carta de vins:  combina clàssics amb referències menys habituals
L’imprescindible: calamar “venido arriba”
Preu: 40-60 €
Bola extra: dimarts i dijous reben el peix de les llotges

El Kram combina de manera brillant la modernitat de la posada en escena amb una cuina tradicional, que no enganya, on el producte és l’autèntic protagonista. Aquesta és la filosofia del seu xef, l’Andrés Riestra, un cuiner particular que destil·la passió en tot el que fa. Després d’estudiar per a pilot comercial, l’Andrés va canviar el vol de la seva vida per dedicar-se als fogons, i aquesta aventura l’ha fet voltar per Espanya amb dos punts clau: Cadis i Madrid, destinacions que avui es poden intuir en la seva proposta gastronòmica a Andorra.

Hores de recerca i alguns contactes han servit perquè a Kram puguin presumir de producte. Com si fos una autèntica llotja de port, a la seva barra podeu trobar lluç de Pasajes, turbot de Galícia, bous de mar d’Avilés, llagostins del Delta o escopinyes de la Ría de Noia, un espectacle! El mar és el rei, però les carns, els embotits o els llegums també són excepcionals.

Per cuinar tot aquest producte, en més del 50% dels plats fan servir un forn Josper, la seva joguina, com diu l’Andrés –i quina joguina!– Aquest forn és una creació patentada de Josep Armangué i Pere Juli que combina una graella amb un forn d’alta temperatura amb el qual pots fer des d’un arròs fins a un peix de gra mida a l’estil Getaria. El resultat, preparacions on el fum, el foc i la brasa regalen matisos únics als plats. 

A la seva completa carta permanent hi sumen entre 15 i 25 suggeriments del dia segons el producte disponible i el que els hagi vingut de gust cuinar. De la seva carta de tapes, no podeu deixar de tastar les braves, amb una recepta original que té més de 80 anys, o qualsevol fritura on apareix l’experiència del xef a Conil de la frontera. Entre els plats principals, atenció al calamar “venido arriba” amb una base de foie i gelat de tòfona i al cocido madrileny que preparen a l’hivern. Tot impecablement servit i molt autèntic. Tot molt Kram.
 

 

 

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic