Els governs de Bèlgica i d’Andorra s’han felicitat de la commemoració del XXV aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre els tots dos països. “En els 25 anys transcorreguts, Bèlgica i Andorra han construït, damunt de sòlids valors comuns, una relació privilegiada en àmbits diversos que constitueixen un reflex fidel dels lligams humans, culturals i econòmics que uneixen els nostres dos països”, segons la declaració conjunta de tots dos païsosfeta pública.

Fruit d’aquestes excel·lents relacions, la cooperació entre Bèlgica i Andorra ha assolit un nivell privilegiat en diversos àmbits, com per exemple la fiscalitat i la cooperació policíaca i duanera. “De la mateixa manera, la sòlida cooperació existent a nivell internacional s’ha intensificat, com ho demostra el suport de Bèlgica a les negociacions de l’Acord d’Associació entre Andorra i la Unió Europea i el compromís d’ambdós països en favor del multilateralisme, com a únic mitjà per fer front als reptes globals com el canvi climàtic”. 
En aquest XXV aniversari, Bèlgica i Andorra han volgut posar de manifest la seva ferma voluntat de continuar treballant conjuntament per avançar en l’enfortiment de les excel·lents relacions bilaterals i fomentar els valors comuns que uneixen els dos països.