Diari digital d'Andorra Bondia
Acció celebrarà la primera assemblea general el 3 de maig.
Acció celebrarà la primera assemblea general el 3 de maig.

Acció determinarà amb Demòcrates la participació de Marc Magallon al grup parlamentari


Escrit per: 
Redacció / Foto: Acció

L’Executiva Nacional d’Acció, reunida ahir al vespre, ha acordat l’inici de converses amb Demòcrates per concretar com s’integrarà Marc Magallon en la dinàmica de treball del grup parlamentari Demòcrata.

La voluntat del partit és que Marc Magallon, escollit conseller general a la llista parroquial conjunta amb Demòcrates a Escaldes-Engordany, formi part del grup Demòcrata però caldrà tancar de quina forma es concreta aquesta participació.

Un altre dels acords de l’executiva nacional d’Acció ha estat el de donar suport a la investidura de Xavier Espot com a pròxim cap de Govern.

Convocatòria de la primera assemblea general
També s’ha decidit convocar la primera assemblea general d’Acció que tindrà lloc el proper 3 de maig a l’hotel Roc Blanc (Escaldes-Engordany).

En aquest cas, els militants del partit votaran la renovació de l’executiva, es poden presentar candidatures fins al dilluns 1 de maig, tal com marquen els Estatuts del partit, ja que els membres actuals formen part de l’Executiva constituent. A més a més, durant l’assemblea els afiliats i afiliades hauran de ratificar els acords presos amb Demòcrates per a la propera legislatura.

acció
demòcrates
Marc Magallón
grup parlamentari

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte