Diari digital d'Andorra Bondia
Acte del PS en favor del vot dels residents i la doble nacionalitat
Acte del PS en favor del vot dels residents i la doble nacionalitat

Acte del PS en favor del vot dels residents i la doble nacionalitat


Escrit per: 
Redacció

El Partit Socialdemòcrata (PS) organitzarà dilluns vinent una taula rodona en la qual abordarà els avantatges de permetre la doble nacionalitat  i el vot dels residents a les eleccions comunals. L’acte, que tindrà lloc a la sala d’actes del centre cultural La Llacuna, està obert a tota la ciutadania. Hi participaran com a ponents el president de la formació socialdemòcrata i conseller general Pere López, i el diputat del parlament portuguès Paulo Pisco, també representant dels lusitans a l’estranger. La voluntat de l’acte és conscienciar i remarcar la necessitat que les persones residents comencin a demanar obertament els canvis legislatius que facin possible aquestes dues reclamacions.

La taula rodona se celebrarà a partir de dos quarts de vuit de la tarda i abordarà dos punts que el PS defensa des de fa temps: la possibilitat de permetre la doble nacionalitat i que els residents puguin participar amb dret a vot en les eleccions comunals. López desgranarà quins són els beneficis que aquestes dues mesures poden comportar, motiu pel qual s’han incorporat al programa electoral de la formació de cara a les eleccions generals, en les quals ell serà el candidat a cap de Govern.
Per la seva banda, Paulo Pisco aportarà la seva visió com a representant dels residents portuguesos a l’estranger. El polític lusità, nascut el 1961, compleix actualment la seva quarta legislatura al parlament de Lisboa, on pertany a les comissions de Negocis Estrangers i Comunitats Portugueses la de Defensa Nacional i la d’Afers Europeus. També és membre del Grup d’Amistat Andorra-Portugal. La voluntat de l’acte és conscienciar la comunitat de residents de la importància que, tal com ja fa el PS, es posicioni obertament a favor tant de la legalització de la doble nacionalitat com de l’accés al vot a les eleccions comunals.

 

 

PS
pisco
doble nacionalitat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte