Diari digital d'Andorra Bondia
Daniel Torres.
Daniel Torres.

AE qualifica de “populista” la proposta de telefèric


Escrit per: 
M.P.A./ Foto: AE

El candidat número 3 d’Agrupament Encampadà (AE), Daniel Torres, va titllar de “populista” i “electoralista” la proposta que En Comú per Encamp i Terveravia + Independents d’Encamp porten al seu programa de recuperar el telefèric que connecti la vila encampadana amb Engolasters. Segons Torres, es tracta d’una acció que ja la inclouen  alguns grups des de fa molts anys i no l’han portat a terme mai: “tots en parlen però ningú la fa”. 
Així, considera que el Comú no té ara mateix un terreny propi per ubicar-lo. Per tant, se n’hauria de llogar un. També va declarar que no s’explica “des d’on sortirà” i no es té en compte per sobre de quines propietats passarà. Ara per ara AE creu que es tracta d’un projecte “irrealitzable” tant des del punt de vista econòmic com de la ubicació. Torres va reconèixer que quan existia “va donar molt de futur a la parròquia”, però era en un moment en què hi havia fins a nou càmpings a Encamp, va insistir. A més, s’ha de tenir en compte que aquestes iniciatives sempre són deficitàries “i d’això ningú en parla”, va remarcar. 
De tota manera, si AE guanya les eleccions “i sobressin diners ens ho plantejaríem”. Ara bé, hi ha qüestions més prioritàries i que la gent de debò necessita, va concloure. 

AE
populista
proposta
telefèric

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte