El grup parlamentari d'Andorra Endavant ha entrat una bateria de preguntes en relació a la contractació de l'empresa AMT comunicació per a la difusió de l'acord d'associació amb la Unió Europa. La demanda es justifica, segons s'exposa en l'exposició de motius de la preguntes formulades pel conseller general Marcos Monteagudo, per la "preocupació i dubtes" que ha generat la "possible implicació" del director de dita agència, Álvaro Montoliu, en un "escàndol electoral a la Federació Catalana de Futbol".

Així, i després de reconèixer que el Govern ja ha donat algunes explicacions sobre el procés de selecció i les tasques assignades a AMT Comunicació, la formació creu necessari "aclarir certs aspectes per garantir la transparència i la confiança en la gestió de la comunicació d'un projecte tan important per al nostre país". Per això demana si s'ha contractat dita empresa, si s'ha fet per adjudicació directa i els motius que justificaren no aplicar el principi de concurrència, per l'import anual del contracte i el termini del contracte. De la mateixa manera, es demana per les tasques específiques per les quals s'ha contractat l'agència de comunicació catalana.

AE també aprofita per preguntar pel cost total que s'ha destinat a la comunicació relativa a l'acord amb la UE, tant per a AMT com per a d'altres empreses i entitats. En aquesta línia, es demana la planificació de les despeses totals de comunicació sobre l'acord per enguany i l'any vinent, quines ja han estat pagades i quines queden per satisfer.