El Complex esportiu i sociocultural d'Encamp és, després del Funicamp, un dels punts més importants de freqüentació dels encampadans. Per això, des d' Agrupament Encampadà creuen que, "després de 27 anys, és un bon moment per fer un pla a llarga durada". El número set de la llista, Josep Ribó, ha anunciat la intenció de fer un estudi de viabilitat per construir una nova planta de 500 metres quadrats a sobre de la sala de festes annexa al complex, on avui en dia s'assenta el camp de futbol. Allà s'hi encabirien "les activitats que estan mancades d'espai", ha dit. Com el gimnàs, que ara està al soterrani, on abans hi havia un magatzem, i que ha definit com "un infern", donat que "estem a temperatures de 30 graus i una humitat relativa del 85%" en els pics més grans d'afluència.

També canviaria d'espai la zona de cycling, situada a la sala d'exposicions i on la majoria comunal, "especialistes a fer de solucions provisionals solucions definitives", va arreglar l'espai "posant el material d'esport i no canviant res més", ha assegurat Ribó. "Han col•locat cadires de despatx al voltant de la sala i un ventilador de 50 euros", denuncia el candidat. A la futura instal•lació s'hi afegirien, a més, altres activitats, com el taekwondo o l'àrea de Jovent.

L'agrupació també crearà una cafeteria, recuperant la que va desaparèixer en traslladar l'àrea de Jovent al complex. És una de les demandes de les persones que fan ús de les instal•lacions i que "els d'UPDA han solucionat amb una màquina i una cafeteria expenedores", on "trobem que és molt saludable tot el menjar que es reparteix", ha ironitzat el candidat. Dins de la cafeteria crearien "un espai on socialitzar" amb dues zones diferenciades. Per una banda, l'espai 'kids', "on els infants podran fer els deures amb els pares mentre berenen", ha explicat Ribó. Per l'altra, una zona de 'coworking' on els pares, mentre els seus fills assisteixen a les activitats esportives, "puguin continuar fent feina".