El cònsol major d’Encamp, Miquel Alís, considera que de les pressions que Rosa Ferrer va fer públiques a l’hora de presentar-se a la reelecció com a cònsol major del Comú d’Andorra la Vella “se n’ha fet una muntanya més gran del que realment ha estat”.

Alís va assegurar que Ferrer s’hauria de tornar a presentar perquè “ha fet una bona feina” i s’ha mostrat convençut que tornarà a ser candidata “i amb el suport del PS”.
Alís va voler treure ferro a les declaracions de Ferrer, en les quals afirmava que va rebre amenaces d’un membre de pes del partit que la va advertir que si no canviava d’actitud tindria problemes per optar a la reelecció, i va concloure que això és fruit del fet que “al PS ens ho podem dir tot i està molt bé que tothom pugui parlar i opinar”.
El cònsol major d’Encamp va fer aquestes declaracions durant la festa de Sant Jaume dels Cortals, una celebració que té lloc cada primer de maig des que el 1999 es va fer la nova capella dins del bosc. Alís va destacar la bona afluència, amb un centenar de persones, i el bon temps, però va lamentar que s’hagi perdut la tradició de fer un dinar posterior a l’alberg de la Baronia
D’altra banda, el Partit Socialdemòcrata ha formalitzat el seu grup parlamentari, del qual en serà president Jaume Bartumeu i president suplent Gerard Barcia. La declaració formal de constitució del grup parlamentari va ser presentada divendres passat.