El president del comitè parroquial de Demòcrates per Andorra de Sant Julià de Lòria i conseller de Comú, Carles Àlvarez Marfany, va defensar la unitat d’aquesta formació i el suport que ofereix a la corporació laurediana, encara que aquesta s’hagi desmarcat de l’acord assolit amb el Govern per a les competències i transferències. Àlvarez va remarcar que la postura del comitè parroquial és de “suport al Comú”.
En aquest sentit va explicar que el posicionament del Comú lauredià respecte a la modificació de la llei de competències i la congelació de les transferències s’ha portat a debat al comitè local. I tot i que “sempre hi ha divergències” i persones que voldrien altres postures, els membres “entenen que cal seguir aquesta línia”. Per aquest motiu va destacar que “el comitè ho acata”. Àlvarez va exposar que encara que alguns membres del comitè local són consellers generals, no hi ha cap incompatibilitat a donar suport a la posició de la corporació.
El que el president del comitè parroquial de DA de Sant Julià de Lòria va deixar clar és que no hi ha cap enfrontament a les files de la formació que la puguin fer trontollar. En aquest sentit va assegurar que no hi ha cap mena de trencadissa i que hi ha una coalició entre Demòcrates per Andorra i Unió Laurediana, que és per a quatre anys, i que la intenció és seguir-la defensant.
Àlvarez Marfany nega d’aquesta manera les paraules de l’oposició dient que a la minoria li agradaria que les desgràcies que li passen a ella arribessin als altres.