Diari digital d'Andorra Bondia
Els integrants del grup parlamentari d'Andorra Endavant.
Els integrants del grup parlamentari d'Andorra Endavant.

Andorra Endavant pregunta pel transport sanitari


Escrit per: 
Redacció / Foto: Andorra endavant

La presidenta del grup parlamentari d'Andorra Endavant (AE), Carine Montaner, ha entrat una pregunta a Sindicatura per tal que el Govern respongui per escrit sobre els treballadors de l’actual concessionària del transport sanitari assistit i no medicalitzat, adjudicat a l’empresa Andorrana de Transport Sanitari (ATS). 

Concretament, demana si l’executiu està assabentat del malestar dels treballadors d’aquesta empresa que reclamen condicions de treball d’acord amb els drets laborals pactats abans de la subrogació. Així mateix Montaner també  pregunta si el Govern preveu reunir-se amb els  d’empleats i l’empresa per parlar dels problemes esmentats i trobar solucions en breu.

Finalment i tenint en compte els problemes reiterats des de fa anys entre una part del col·lectiu d’aquests mateixos treballadors i les empreses adjudicatàries successives que han prestat l’esmentat servei, la consellera general d'AE pregunta a l’executiu si té previst en un futur que el SAAS absorveixi aquest servei. 

Des de la formació s'explica que els treballadors d'ATS van sol·licitar reunir-se amb el grup parlamentari d'Andorra endavant, trobada que va tenir lloc dilluns passat i en la qual van lliurar una carta als parlamentaris en què s'afirma que els motius d’aquest malestar venen donats fonamentalment perquè “la  nova concessionària, tant bon punt va començar, va imposar planificacions indegudes que no respectaven els nostres drets laborals”. 

Andorra Endavant
transport sanitari

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte