Després de la presentació de l’estudi d’impacte jurídic de l’acord d’associació fet per Gide, Andorra Endavant fa un nou pas per facilitar la informació sobre l’acord a la ciutadania, i ha anunciat la contractació d’un segon estudi “exhaustiu”, en aquest cas “econòmic i social”, per complementar el primer.

Des de la formació s’explica que aquest nou estudi es basarà en la consulta a un ampli ventall d’actors econòmics i socials del país. Així, mitjançant la participació activa d’empreses, professionals i representants de diferents sectors econòmics es buscarà poder proporcionar una visió completa de les potencials repercussions de l’acord. 

Andorra Endavant remarca que els resultats d’aquest estudi tindran com a objectiu esclarir les incerteses que envolten l’acord d’associació amb la Unió Europea, especialment en l’àmbit econòmic, d’ocupació i de benestar dels ciutadans. La formació, que amb aquesta acció “referma el seu compromís d’informació neutral sobre l’acord”, considera que aquesta informació serà “essencial per als empresaris i actors socials” ja que “contribuirà a una presa de decisions més informada”.