Diari digital d'Andorra Bondia

Andorra i Ucraïna avancen en matèria de cooperació turística


Escrit per: 
Redacció


El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, ha parlat dilluns amb l’ambaixador d’Ucraïna, Anatoly Scherba, i el cònsol honorari del mateix país, Antoni Zorzano, sobre el desenvolupament de la proposta d’acord de cooperació turística que ha de permetre incrementar els fluxos turístics i promoure les inversions econòmiques entre els dos països.

 
L’ambaixador ucraïnès, que al matí es va trobar també amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, va demanar al ministre suport per a la seva candidatura com a membre no permanent del Consell de Seguretat de les Nacions Unides per al període 2016-2017, així com a la junta directiva de la Federació Internacional de la Creu Roja en les eleccions que se celebraran properament.

Durant la reunió, les dues  parts van acordar seguir treballant en els assumptes en curs per promoure i estrènyer les relacions bilaterals entre el Principat i Ucraïna. Així mateix, l’ambaixador va aprofitar la visita al país per reunir-se durant la tarda amb el síndic general, Josep Dallerès, a la seu del Consell General.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte