Diari digital d'Andorra Bondia

Bartumeu anuncia que es destinaran més recursos en la promoció turística


Escrit per: 
Redacció


Nova presa de possessió de càrrecs a l’edifici administratiu governamental on Valerie Lackner i Bruno Bartolomé van prometre les seves funcions com a nous secretaris d’estat de Turisme i Interior respectivament.

Uns juraments que van servir a Jaume Bartumeu, cap del Govern, per entonar un discurs optimista adreçat a la millora de la promoció turística i de la seguretat als nostres carrers, argumentant que “la seguretat ciutadana, és un dels valors més importants que tè Andorra”. No obstant, la nota més destacada en aquest sentit, va ser l’afirmació del cap de l’executiu, argumentant que tot i la precària  situació econòmica que viu el Govern, es realitzarà un esforç “i es destinaran més recursos al desenvolupament i a la promoció turística”. En aquest sentit, Bartumeu va reconèixer que a Andorra li està costant “trobar el seu camí”  i que es per això que cal potenciar econòmicament la difusió d’Andorra i d’una marca única als Pirineus per atraure a un turista que actualment està en hores baixes.
Precisament també va enfatitzar part del seu discurs en la necessitat d’estrenyer els llaços amb els països veïns, França i Espanya, per tal de poder vendre a tot el món els Pirineus com una marca única. De fet, el Cap del Govern va anunciar que aquest mateix matí, mantindrà una trobada amb el President del Consell General de l’Arièja, Augustin Bonrepaux, per abordar entre d’altres temes, la promoció conjunta dels Pirineus.
De la seva banda, Valerie Lackner, poc va voler dir al respecte, per haver-se incorporat al càrrec fa pocs dies, pero si que va indicar que al llarg de tot aquest mes d’agost, mantindrà trobades amb tots els agents del país implicats en el turisme, per poder fer una valoració i començar a treballar de manera conjunta en la promoció d’Andorra.

Tancar una etapa als bombers
El nou Secretari d’Estat d’Interior, Bruno Bartolomé, va centrar les seves primeres paraules amb la premsa, indicant que en els darrers temps el cos de Bombers, havia travessat “algunes turbulències”, algunes de les quals han estat i “són innecessàries”, motiu pel qual es treballarà per un “millor funcionament del cos”. A més, Bartolomé va indicar que ja s’havien recollit algunes propostes de tots els cossos especials i que algunes d’aquestes resultaven “molt interessants”.
A més, el secretari d’estat va comentar que seguiria treballant en projectes que havien quedat incomplerts de la legislatura passada, indicant que s’obriran els dossiers “que estan sobre la taula”, s’analitzaran els seus continguts i es donarà “continuïtat a aquelles accions encaminades a millorar el servei a la població”, sobretot en les qüestions relacionades amb la seguretat ciutadana, la prevenció i les polítiques “que puguin revertir en la qualitat del país”.
Bartumeu, un cop més, va finalitzar el seu discurs animant als nous secretaris a “entrar d’hora i sortir tard”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte