Després de tot un cap de setmana de celebració, la festa major de Canillo arriba avui al darrer dia. Ahir el plat fort de la jornada va ser la tradicional baixada de trastos, en què els participants van poder demostrar les seves habilitats per pilotar els aparells més estranys. Aquest acte va generar, de fet, una gran expectativa.

Els actes d’avui arrencaran a les dotze del migdia amb el dissetè concurs de cuina, que té com a tema l’elaboració casolana i la degustació de tapes. Tant els que hi participin com els curiosos podran veure aquest concurs a la plaça Montaup.
Ja a la tarda, concretament a dos quarts de cinc, tindrà lloc el partit de futbol sobre gel. A dos quarts de sis, l’orquestra Saturno oferirà un ball de tarda per als padrins i una hora després arrencarà la tarda esportiva amb els partits de solteres contra casades i de solters contra casats. A les set de la tarda tindrà lloc la cantada de cançons populars.
I ja a la nit, concretament a dos quarts d’onze, tindrà lloc el ball de nit amenitzat per l’orquestra Saturno i el tradicional ball del fanalet, amb què es posarà el punt final a la festa d’aquest any.