Diari digital d'Andorra Bondia

Canillo estudia externalitzar el servei de restauració del Palau de Gel


Escrit per: 
Agències

La comissió rectora i la direcció del Palau de Gel de Canillo estan estudiant la possibilitat d'externalitzar el servei de restauració del centre, a causa de la davallada constant que està experimentant el negoci.

La cònsol menor de Canillo, Dolors Cabot, ha indicat que s'analitzaran els motius dels mals resultats, que no són molt grans però sí prolongats, i es decidiran alternatives amb el sector privat, ja sigui perquè la gestió sigui totalment externa o bé perquè es faci de manera conjunta entre el sector privat i el Comú. D'altra banda, durant la sessió de Consell de Comú Sabut d'aquest dilluns, s'ha presentat un nou producte turístic que consisteix en uns tiquets que vendran els hotels i que agrupen l'oferta cultural i esportiva de la parròquia.
Cabot ha explicat que durant la passada reunió de la comissió rectora del Palau de Gel es va posar de manifest que la davallada dels ingressos del restaurant 'és constant' i per tant estan plantejant-se solucions per frenar la tendència. Una de les sortides és externalitzar el servei, per la qual cosa durant les properes setmanes estudiaran si hi pot haver privats interessats, i 'a finals de mes o a principis del mes vinent decidirem'.
Des del Comú també volen valorar si els motius del poc èxit estan relacionats amb l'oferta gastronòmica actual, que inclou una vessant asiàtica que pot atreure al públic jove, però que no saben si és el més adequat per al tipus de públic. Un altra circumstància que pot haver afectat és el canvi d'horaris que s'ha establert, amb el tancament dels matins. Per tot plegat, Cabot ha dit que volen trobar una solució abans que la situació no es pugui capgirar, perquè volen mantenir aquest servei ja que és un restaurant cèntric i que dóna vida a la instal·lació esportiva.
En canvi, Cabot ha destacat que hi ha activitats que s'han incrementat, com en el cas dels sopars-kàrtings i les iniciacions a l'hoquei sobre gel. La cònsol ha assegurat que en el primer cas fins i tot atreu gent de fora d'Andorra.
D'altra banda, aquest dilluns els cònsols de Canillo han donat a conèixer la creació d'un nou producte per promocionar les activitats d'estiu de la parròquia, una idea sorgida de la Taula de Turisme de Canillo. Es tracta d'uns tiquets d'activitats que engloben d'una banda l'oferta cultural, de l'altra l'oferta esportiva, i un tercer tiquet que engloba els dos primers, a un preu per adults de 6, 8 i 10 euros respectivament.
Cabot ha explicat que es tracta d'un producte més exclusiu que donarà un avantatge als turistes que s'allotgin en hotels de la parròquia, perquè seran aquests mateixos establiments els que comercialitzin els abonaments. L'objectiu és oferir una opció còmoda i més econòmica per conèixer la parròquia als visitants que facin estades de dos o tres dies, a banda de donar un valor afegit als hotels.
El tiquet cultural inclou una visita guiada d'unes dues hores que recorrerà el casc antic del poble, l'església de Sant Serni, la de Sant Joan de Caselles i d'altres atractius com la Creu dels Set Braços de Prats. En canvi, l'abonament esportiu consta d'una entrada al Museu de la Moto, a la piscina del Palau de Gel, un passi pel Telecabina i diverses activitats per fer a la zona del Forn, com ara el circuit de natura. Els tiquets es posaran a la venda a partir de la setmana vinent, i a banda dels hotels, també es podran adquirir a l'Oficina de Turisme.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte