Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats del PS+I al parc Central d’Andorra la Vella, ahir.
Els candidats del PS+I al parc Central d’Andorra la Vella, ahir.

Carmona diu que ampliarà la casa pairal i hi ubicarà també el Llamp


Escrit per: 
M.S.C.

La candidata a cònsol major d’Andorra la Vella del Partit Socialdemòcrata (PS+I), Dolors Carmona, va anunciar que en cas de guanyar les eleccions impulsarà una reforma de la plaça del Poble per fomentar la cohesió social. La intenció és ampliar la casa pairal i donar-li un tractament d’espai cívic per tal d’afavorir la interacció intergeneracional. Això es durà a terme traslladant-hi el Llamp. 

Per fer-ho caldrà valorar si s’ha de construir una nova estructura o ampliar el mòdul on hi ha la casa pairal i estudiar si el servei de bar és el més indicat en aquella zona. Carmona va explicar que d’aquesta manera es potenciaria la confluència entre les diferents franges d’edat i es fomentaria que infants, joves i gent gran poguessin gaudir conjuntament de les diferents activitats que s’hi poden desenvolupar. “Tornaria a ser el que tots coneixem com a plaça del Poble, un espai que era un punt de trobada entre diferents generacions i la gent del poble”, va dir. La intenció és replicar aquest model en d’altres zones de la parròquia.
Per altra banda, el número sis de la llista, Jordi Benet, va denunciar el “dèficit” d’espais esportius i de lleure que té la parròquia després que en el consolat Marsol s’hagin retirat diferents instal·lacions com els camps de minifutbol de Prat de la Creu i del Parc Central o les cistelles de la plaça del Poble. El PS proposa ubicar un camp de minifutbol i bàsquet al Parc Central i accions a la plaça del Poble. Així mateix projecta remodelar l’estadi comunal Joan Samarra, millorant els vestidors, el tartà, la graderia i el pavelló. 
La voluntat és “recuperar aquesta zona com un punt de referència per a la pràctica esportiva”, va dir Benet, que va afegir que estudiaran si el concurs d’idees convocat en l’actual mandat respon a les necessitats.

carmona
Casa Pairal
El Llamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte