Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la sessió ordinària del consell de comú de Sant Julià de Lòria.
Un moment de la sessió ordinària del consell de comú de Sant Julià de Lòria.

Cinc nous agents de circulació lauredians juren el càrrec


Escrit per: 
Agències / Foto: M. P.

Sant Julià de Lòria ha celebrat aquest dimarts una sessió ordinària del consell de comú centrada en la presa de jurament de cinc nous agents que s'integraran al servei de circulació comunal i en el reconeixement de sis treballadors públics pels serveis prestats a la corporació al llarg de 25 anys o per jubilació. El cònsol major lauredià, Josep Majoral, ha posat en relleu que "per a mi, aquesta és la sessió més important que he fet en aquesta sala perquè el personal del comú és l'actiu més important que tenim, ja que sou qui poseu la cara i feu que Sant Julià funcioni". Així, als funcionaris que deixaran de prestar els seus serveis a la corporació se'ls ha fet entrega d'unes medalles commemoratives i d'un petit obsequi.

Per la seva banda, des de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat ha assenyalat que "és necessari fer aquest reconeixement a les persones que s'han jubilat després de tots aquests anys de servei", ja que durant aquest temps han treballat "amb la màxima implicació possible". Quant a la incorporació dels nous agents de circulació comunals, ha manifestat que "espero que s'impliquin en el dia a dia de la parròquia", tot i que s'ha mostrat segur de què "tenen vocació de servei, d'ajudar i de ser propers als ciutadans" que, en definitiva, "és la línia que ha de seguir qualsevol funcionari de l'administració comunal".

Per últim, la sessió del consell de comú també ha servit per dur a terme el tradicional arrendament en subhasta pública de la Muntanya del Francolí, uns terrenys que s'empren per a la pastura del bestiar. El guanyador de la subhasta per aquest any ha estat novament Jordi Ramoneda per un import de 400 euros. "Cada any es presenten les dues mateixes persones, sempre s'ho endú el mateix i, després, entre ells dos porten el bestiar de manera conjunta", ha apuntat el cònsol.

agents de circulació
càrrec

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte