Diari digital d'Andorra Bondia

Cornella diu que els resultats de la capital segueixen sent molt oberts


Escrit per: 
Agències / Foto: M. T.

El candidat a cònsol major per PS+I d'Andorra la Vella, Marc Cornella, ha anat a votar cap a les 12.30 hores al Centre de Congressos acompanyat de la seva dona i el seu fill. Cornella ha dit que ja han fet la feina i que ara només resta esperar els resultats.

Uns resultats que continua pensant que estan molt oberts, i que per tant manté l'esperança de poder guanyar els comicis. Cornella també ha volgut constatar que la participació està una mica per sota que fa quatre anys. En relació al vot judicial, ha dit que és una altra opció 'molt respectable' i que demostra que hi ha gent vol certa discreció.
Just després de Marc Cornella ha votat el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, que ha augurat que la participació a Andorra la Vella 'serà bona' i ha destacat que la candidatura de Cornella 'farà un gran resultat'. Bartumeu ha afirmat que a la capital els resultats electorals estaran 'força renyits' ja que ha explicat que 'és un lloc on les forces de progrés estan molt arrelades, tenim un pes molt important a la parròquia i un reconeixement' però, ha destacat que 'hi ha un sector conservador que històricament, abans de la Constitució, sempre havia manat i ara intenta d'alguna manera mantenir les seves posicions'.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte