Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la reunió de l’executiva de Demòcrates per Andorra d’ahir.
Un moment de la reunió de l’executiva de Demòcrates per Andorra d’ahir.

DA repassa la línia de treball de Govern, comuns i Consell General


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

L’executiva de Demòcrates per Andorra va repassar ahir el calendari de treball que s’està desenvolupant al Govern, al Consell General i als comuns, segons va informar la formació en un comunicat en què també va precisar que els representants de cada àmbit van fer el punt dels diferents projectes, amb la finalitat d’ajustar les previsions durant aquest darrer any de legislatura. 
La reunió va comptar amb una vintena de representants, amb els quals també es va repassar el pla d’acció de les diferents comissions del partit. També es va donar llum verda a la celebració d’una nova sessió informativa oberta a la militància, en què la ministra d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, explicarà els eixos del model energètic i de sostenibilitat que defensa Demòcrates per Andorra.
La reunió va comptar també amb la participació de la ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració, Eva Descarrega, que va traslladar al partit el moment del procés negociador en què es troba el projecte de llei. L’executiva en ple va coincidir en la defensa dels termes de la reforma que proposa el Govern amb l’objectiu de consolidar un model que valori el rol del treballador públic i que sigui sostenible. Tanmateix l’executiva va reiterar el seu suport al fons i a la forma amb què s’ha desenvolupat “un procés de diàleg transparent i seriós” durant el qual s’ha compartit l’evolució del projecte.
Des de Demòcrates per Andorra s’assegura que estan  “convençuts” que han “demostrat la predisposició al diàleg”, tarannà que seguiran “mantenint”. I s’insisteix que aquest fet “s’ha traduït en punts d’entesa amb els sindicats, tenint en compte algunes de les mesures proposades”.

DA
repassa
línia
treball
Govern
comuns
Consell General

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte