El candidat número 10 de la llista de Demòcrates per Andorra (DA) a la parròquia de Canillo, Rafel Casal, va anunciar ahir que s’impulsarà un projecte per recuperar la identitat del barri antic de Canillo. L’acció d’embelliment donarà continuïtat al projecte iniciat aquesta legislatura i permetrà seguir en una línia continuista. Casal va manifestar que “millorarem el barri antic perquè recuperi la seva essència”. 

Les actuacions al nucli antic de Canillo també preveuen millores en l’enllumenat, la creació d’aparcaments i la finalització de la construcció d’alguns edificis que actualment penalitzen la imatge de la zona. Per fer-ho, Casal va indicar que es buscaran solucions amb els veïns per actuar prioritàriament en les façanes. L’objectiu dels demòcrates és potenciar la imatge de la zona tant pels veïns de la parròquia com pels visitants.
Entre les mesures que s’aplicaran en la propera legislatura, la candidatura de DA, encapçalada per Josep Mandicó i David Palmitjavila, destaca també que es vol fer la separació de les aigües residuals i pluvials del sector antic. A més, també es prioritzarà la neteja del riu Valira i el de Montaup, que estan afectats per molts dipòsits fangosos procedents de diferents aiguats.