Josep Delgado serà el president de la comissió gestora del Fons de Reserva de Jubilació i Joaquima Sol la vicepresidenta. A banda de Delgado i Sol, que han estat nomenats pel consell d’administració del Fons de Reserva de Jubilació i el consell d’administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, respectivament, la comissió gestora també estarà integrada per Maria Cosan, nomenada pel consell d’administració de l’Institut Nacional Andorrà de Finances, i Ricardo Conde i Jordi Fabregat, en qualitat d’experts independents. La comissió gestora del Fons de Reserva de Jubilació s’ha creat d’acord amb el que preveu la Llei del fons de reserva de jubilació, aprovada el gener passat.
A més, el consell d’administració del Fons de Reserva de Jubilació, a proposta de la comissió gestora, va nomenar directora del fons Eulàlia Orobitg.
Per altra banda, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària va comunicar que l’edicte per nomenar el director assistencial del SAAS, publicat al Butlletí Oficial del Principat d’An­dorra (BOPA) l’11 de març d’aquest any, s’ha declarat desert.