Diari digital d'Andorra Bondia
El Comú de Sant Julià de Lòria.
El Comú de Sant Julià de Lòria.

Desperta Laurèdia treballa en un projecte desmarcat dels partits


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: J.G.

Desperta Laurèdia treballa per presentar-se a les eleccions comunals a Sant Julià de Lòria amb un projecte “regenerador” i desmarcat de tots els partits polítics actuals. Tot i que el moviment de base, com el qualifica el seu portaveu, Cerni Cairat, va fer un primer contacte amb les diferents formacions polítiques, la voluntat és concórrer als comicis com a coalició d’independents i no pas de forma conjunta amb d’altres partits.

En aquest sentit, Cairat va negar cap acostament a d’altres formacions polítiques i va deixar clar que “no serem un element cohesionador d’una coalició de partits”. Així va indicar que l’objectiu és que la llista estigui integrada per independents i oberta a la incorporació de persones de diferents sensibilitats però no significades políticament. Així va exposar que la voluntat és treballar de forma autònoma tot i que hi ha la possibilitat d’arribar a una entesa amb persones que formin part de partits polítics. A més, Desperta Laurèdia defensa que “el filtre de les persones el volem posar nosaltres”. En tot cas, Cairat va dir que “no volem fer una llista a qualsevol preu” i va afegir que si no poden formar una llista amb gent motivada i “capaç” no es presentaran a les eleccions comunals. Mentrestant, Desperta Laurèdia està mantenint reunions de poble per tal d’escoltar els neguits de la població, rebre propostes i conèixer persones que tinguin interès a participar en la política comunal o “professionals capacitats”.
Cairat va posar en relleu que l’electorat no entendria que Desperta Laurèdia s’integrés dins d’un partit polític, ja que és un “moviment de base”. També va afirmar que, ara per ara, no s’ha parlat dels noms que haurien de formar aquesta candidatura. En tot cas, va dir que les persones que l’haurien d’encapçalar haurien de ser els membres de Desperta Laurèdia.

desperta laurèdia
eleccions comunals

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Felicitats! En aquests dies previs a la presentació de candidatures, tradicionalment dies de les notícies més contradictòries i caòtiques i dels més rotunds desmentiments, Desperta Laurèdia s'ha retrobat en el seu signe fundacional. No és usual llegir en un article sobre un grup ciutadà: " si no poden formar una llista amb gent motivada i “capaç” no es presentaran a les eleccions comunals." Està vist que no es pot perder mai del tot la fe en la persona i els col·lectius humans. Hi ha actituds que no generen desafecció de la política. Força, Desperta Laurèdia!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte