“Fer que Encamp sigui una parròquia d’oportunitats i de qualitat de vida.” Aquest és l’objectiu d’En Comú per Encamp, en paraules de la seva cap de llista, Laura Mas. Una candidatura que reuneix sensibilitats diferents unides per fer possible aquest projecte “des del diàleg permanent amb la ciutadania, l’ambició per transformar la parròquia i la sostenibilitat”. Aquests són els eixos que va destacar davant d’un auditori que va omplir la sala Valireta de gom a gom. Mas va fer un repàs a les propostes d’habitatge assequible per als joves i a noves iniciatives culturals, educatives i d’oci que ajudaran a convertir la parròquia “en un referent”. També va subratllar que En Comú és  garantia per mantenir “la bona sintonia amb el Govern”. 

Per la seva banda, el candidat número dos, Jean Michel Rascagneres, va subratllar que només tenen una finalitat única: “la parròquia, no com altres formacions per les quals sembla que la parròquia sigui un mitjà”. Rascagneres va destacar que volen fer front a les necessitats socials i que els seus dos eixos principals són “la transparència i la participació de tothom”. També va assenyalar, quant a propostes concretes, poder aprofitar més el Funicamp i que els aparcaments del centre de la vila siguin gratuïts per facilitar l’arribada dels turistes al centre de la vila. L’altra acció que va aportar és la de “donar formació a tot el personal del Comú per poder aplicar el nostre programa”. 
El primer a intervenir en la reunió de poble va ser el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, que va fer un repàs del seu mandat. Amb relació a això es va referir a les crítiques de les altres formacions a la gestió feta. Ara bé, hi ha dos àmbits “que ningú ha criticat: les finances i el pla de dinamització econòmica de la parròquia”, va subratllar. Pel que fa a la candidatura, va posar en relleu que si guanyen, serà la primera vegada en la història que una dona serà cònsol major d’Encamp. De la seva banda, el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va emfatitzar que Encamp ha rebut moltes inversions del Govern i va assenyalar que ara es pot afirmar que “les inversions i les oportunitats no passen de llarg per Encamp”. Per ell,  és el moment de consolidar el canvi “en positiu” de la parròquia des de la convicció que el país necessita “uns comuns forts en una Andorra unida”.