Diari digital d'Andorra Bondia
Integrants del partit encapçalat per Gili i Dolsa.
Integrants del partit encapçalat per Gili i Dolsa.

Dolsa assegura que ara les finances estan “sanejades”


Escrit per: 
Redacció / Foto: Ailè!

El candidat a cònsol menor per part de Consens, Joaquim Dolsa, ha assegurat avui que el Comú “ara està sanejat per afrontar els reptes del futur i continua sent el propietari de casa seva”. Segons Dolsa, el que cal és, en qualsevol inversió, mantenir “la línia que hem anat marcant des que vam arribar i no posar en dificultats econòmiques el Comú”. Això és analitzar i “tenir presents” les inversions que la corporació pot fer i les que no. En aquest punt, ha assenyalat que en el seu moment es va descartar la inversió per a l’aparcament de l’Obac perquè hauria “posat en perill les finances i s’haurien acabat les inversions a la parròquia”.

D’altra banda, des de Consens també s'ha parlat avui de dinamització econòmica. La número 1 de la llista, Rosa Gili, ha assegurat que “volem continuar realçant els atractius que tenim a Escaldes-Engordany”, i especialment l’aigua termal i el Madriu. Així, ha destacat que acabaran el projecte Caldes i es “donarà vida al voltant” amb l’organització d’esdeveniments. A més, amb el nou aparcament a la plaça de l’Església i portant l’illa de vianants fins allà es “guanyarà espai” i s’afavorirà “que la gent passegi, compri i faci vida aquí”.

Finalment, el número 10 de la llista, Joan Arderiu, ha promès “simplificar la vida dels autònoms simplificant la paperassa”.

eleccions
Escaldes-Engordany
consens
finances

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte