Diari digital d'Andorra Bondia
Enric Dolsa, optimista amb els resultats.
Enric Dolsa, optimista amb els resultats.

Dolsa: "El diumenge guanyarem les eleccions"


Escrit per: 
Redacció / Agències

En l'últim acte de campanya electoral, la candidatura X'Ordino valora molt positivament la campanya, ja que tot i ser gent coneguda a la parròquia, eren un equip nou que van començar amb el programa i a poc a poc, i en anar passant aquests dies, es veuen amb moltes opcions d' obtenir la victòria. "Estic convençut que per un estret marge o no, el diumenge guanyarem les eleccions", ha afirmat Enric Dolsa, candidat a cònsol major, qui ha remarcat que les primeres eleccions que va guanyar ho va fer per un estret marge de 9 vots, i que si aquest diumenge obtenen la mateixa diferència, ja en tenen més que suficient. Tot i així, Dolsa ha declarat que creuen que guanyaran per més marge perquè després d'haver parlat amb un percentatge de la població que representa al voltant dels 450 electors, ha pogut constatar que "la gent no està contenta i han expressat la necessitat d'un canvi". Per aquest motiu, la candidatura es mostra molt optimista, ja que consideren que han convençut a molta gent.

 

Pel que fa les altres candidatures que han expressat que X'Ordino estaven nerviosos, Dolsa ha indicat que estan molt tranquils i que el nerviosisme el porten els altres. "Nosaltres sortim d'on sortim i ho podem explicar tot", en canvi, "la senyora Choy surt d'un lloc que no el pot explicar". També ha declarat que no entenen el canvi "de la senyora Tudó que d'un dia per l'altre s'hagi passat de liberal a socialista". En aquest sentit, ha matisat que la candidatura d'En Comú per Ordino veuen la seva candidatura com un perill i per això van anunciant que els rivals són socialistes, "per tal de dir a la gent que no votin X'Ordino" i que els votin a ells "perquè si no governaran els socialistes". Dolsa ha indicat que sembla que els hi vagi la vida i ha comentat que "en unes eleccions hi has d'anar amb bon rotllo, optimisme i a defensar el teu programa". A més, ha afegit que aquesta estratègia pot ser deguda al fet que ells tenen programa, en canvi per a En Comú per Ordino "no han fet res i no tenen programa".

 

D'altra banda, Dolsa no ha volgut passar per alt les nevades d'aquests dies i ha remarcat que ha demostrat la falta d'un protocol per la treta de neu. "Això no és culpa dels funcionaris, sinó dels qui governen", ha insistit el número 1 de la llista, qui ha declarat que en el seu anterior mandat ja hi havia un protocol i que si guanyen, el tornaran a aplicar, adjuntant-hi les noves urbanitzacions que s'han fet a posterior.

política
Ordino

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte