El Comú d’Andorra la Vella celebrarà dimecres una sessió de consell en què es votarà una proposta per convocar un nou concurs nacional, amb caràcter urgent, per adjudicar els treballs de remodelació i embelliment al tram de l’avinguda Meritxell per al qual cap empresa va presentar cap oferta en el primer concurs convocat. Es tracta concretament del tram comprès entre Bisbe Príncep Iglesias i el carrer de les Canals.
Si més no, així consta en l’ordre del dia per a aquesta sessió del consell de Comú, en què precisament està previst també adjudicar els treballs dels altres tres trams de l’avinguda que sí que van rebre ofertes. I és que després de l’obertura dels plecs i quan es va veure que només s’hi havien presentat tres empreses es va posar sobre la taula la possibilitat d’adjudicar més d’un tram a una empresa, tot i que inicialment el concurs estava plantejat perquè una sola empresa fes només un tram. Aquesta opció, però, ha estat finalment descartada.
Els treballs de remodelació i embelliment de la principal artèria comercial de la capital han de començar el 4 d’abril i finalitzar el 4 d’agost, ja que està previst que les empreses adjudicatàries dels diferents trams puguin treballar alhora. Ha esdevingut que l’únic tram que no ha rebut cap oferta és el que presentava més dificultats,  ja que els treballs s’havien de fer garantint-ne la circulació.