Diari digital d'Andorra Bondia
L'executiva ha començat cap a dos quarts de vuit del vespre.
L'executiva ha començat cap a dos quarts de vuit del vespre.

El congrés de Liberals tindrà lloc el proper 29 de maig


Escrit per: 
Redacció / Foto: Facundo Santana

Liberals d’Andorra celebrarà el proper 29 de maig a les cinc de la tarda el congrés per escollir el cap de llista per a les properes eleccions generals. Aquest ha estat un dels punts que s'ha tractat en la reunió de l’executiva d’ahir al vespre que es va allargar quasi fins a la mitja nit. De moment encara no se sap el lloc exacte on tindrà lloc però serà un hotel d’Escaldes-Engordany o d’Andorra la Vella. 

La reunió també va servir per delimitar les regularitzacions dels afiliats que només es podran remuntar fins a l’any 2020. D’aquesta manera, l’executiva ha acordat que el punt de partida per a la regularització seran les 132 persones que apareixen en el llistat depurat i verificat l’any 2020. A partir d’aquí, només es podran regularitzar, és a dir, posar-se al corrent de pagament, aquelles persones que apareguin en aquest llistat i no estiguin al corrent de pagament que segons les últimes dades són 34 persones.

A totes aquestes persones se’ls donarà l’opció de regularitzar la seva situació i, per tant, posar-se al corrent de pagament per tenir dret a vot al congrés del pròxim diumenge 29 de maig. La resta de militants que hagin estat anteriorment al partit que vulguin regularitzar la seva situació i no estiguin en aquest llistat, se’ls aplicarà els sis mesos de carència per poder votar al congrés de Liberals com es fa amb els nous afiliats.

Finalment, l’executiva també va decidir que el vot delegat que contemplen els estatuts haurà de ser per causa justificada. En els pròxims dies, es comunicarà als afiliats quins són els supòsits que suposen una causa justificada per delegar el vot i com s’ha de tramitar.

Congres
liberals
maig

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte