Diari digital d'Andorra Bondia
La seu de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS).
La seu de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS).

El consell de la CASS valida les setze candidatures presentades


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El consell d’administració de la Caixa Andorra de Seguretat Social (CASS) va examinar en la reunió d’ahir les setze precandidatures que s’havien presentat de cara a les eleccions previstes per al 20 de juny vinent i en va acordar la seva validació, segons va informar la parapública en un comunicat.

Tal com ja s’havia avançat, el col·legi dels assalariats és el que compta amb un major nombre de candidatures, vuit, integrades en la gran majoria per treballadors de l’Administració. Les candidatures les encapçalen Jordi Carrión, amb Jaume Ambor com a suplent; Carolina Caubet, amb Gemma Bofarull; Carles de Unzueta, amb Ramon Pedrosa; Ismael González, amb Santiago González; Víctor Iriarte, amb Maria de la O Soto; Montserrat Neras, amb Iolanda Latorre; Jordi Rubia, amb Cristina Araujo; i, finalment, Pilar Tomàs, que fa tàndem amb Maria Carme Ruzafa.

En el cas del col·legi dels pensionistes, són sis les candidatures que optaran al consell d’administració de la CASS. La liderada per Pilar Cortadella i Fèlix Zapatero; la dupla  José Antonio Moral i Josefa Sánchez; la que encapçala Antoni Penya, a qui acompanya Jordi Iranzo; la d’Enric Riba i Montserrat Vila; la de Jacint Risco i Antoni Berengueres; i, a l’últim, el tàndem Ramon Vidal i Josep Coll.

Finalment, pel que fa al col·legi dels empresaris i els autònoms, el consell d’administració de la CASS va donar el vistiplau a les dues precandidatures que s’hi havien presentat,  la que compta amb l’aval de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i que encapçala Francesc Zamora, amb Xavier Altimir de suplent; i la llista liderada per Josep Baliellas, a qui acompanya Raquel Bernabé.

El 20 de juny vinent estan citats a les urnes per escollir els seus representants al si del consell d’administració de la CASS 13.344 pensionistes, 14.950 empresaris i treballadors per compte propi i 37.839 assalariats. Per a aquells que el dia 20 no puguin desplaçar-se a la seu de la Caixa Andorrana de Seguretat Social per exercir el seu dret a vot, la parapública recorda que es pot votar també per dipòsit entre l’11 i el 18 de juny, entre les vuit del matí i les 14.45, i el dia 19, de les vuit del matí a la una del migdia.

consell
cass
valida
setze
candidatures

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte