Diari digital d'Andorra Bondia

El copríncep Sarkozy visitarà el Principat el 29 de juliol


Escrit per: 
Redacció

El president de la República Francesa i copríncep d’Andorra, Nicolas Sarkozy, visitarà el Principat el 29 de juliol vinent, segons va fer públic ahir l’executiu després de rebre, dilluns al vespre, la confirmació de la visita per part dels Serveis del copríncep francès.

Així mateix, des del Govern, que a través d’un comunicat va expressar “la satisfacció de les institucions i el poble andorrà per aquest anunci”, es va informar que la data de la visita ja ha estat anotada a l’agenda oficial de la Presidència de la República Francesa. En el transcurs de les properes setmanes es farà pública l’agenda de la visita del copríncep francès al Principat.
D’altra banda, el cap de Govern, Jaume Bartumeu, va rebre ahir al seu despatx de l’edifici administratiu l’ambaixador de França a Andorra, Gilles Chouraqui, de qui es va acomiadar oficialment, atès que el diplomàtic ha completat el seu mandat com a ambaixador.
Chouraqui, que posteriorment es va reunir, per acomiadar-se’n també, amb el ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, va destacar les excel·lents relacions entre ambdós estats, un exemple de les quals és la futura visita del copríncep francès, Nicolas Sarkozy.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte