Diari digital d'Andorra Bondia
El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Èric Jover.
El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Èric Jover.

El Govern crea la nova titulació estatal de màster en educació


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El Govern va aprovar ahir la creació del títol estatal de màster en educació, d’una durada de 120 crèdits europeus. Aquesta formació ofereix als titulats de bàtxelor en ciències de l’educació i als professionals de l’educació l’oportunitat de continuar formant-se per afavorir la seva incorporació al món laboral i permet una continuïtat en l’evolució professional i contribueix a la millora de la qualitat del sistema educatiu andorrà. El màster en educació especialitza als docents en el sistema competencial en el qual es basa el Pla Estratègic de Renovació i Millora del Sistema Educatiu Andorrà (Permsea). Els titulats desenvoluparan el programa acadèmic amb les mateixes metodologies que hauran de posar en pràctica amb els seus alumnes. Aquesta titulació incorpora un mòdul de cultura democràtica.
D’altra banda, el consell de ministres va aprovar el decret de publicació dels nous programes de segona ensenyança de l’escola andorrana, que estableixen les competències i els recursos de les set àrees d’aprenentatge (llengües, matemàtiques, ciències físiques i de la Natura, Ciències socials, Tecnologia, educació visual i plàstica, educació musical i educació física) que configuren el pla d’estudi de segona ensenyança i que els alumnes han de desenvolupar al llarg de la seva formació.
Finalment, l’executiu va aprovar l’obertura de la convocatòria de la beca d’estudis de nivell de màster al Collège d’Europe per al curs 2019-2020 al campus de Bruges (Bèlgica) o al campus de Natolin (Polònia). La beca és d’un import de 25.000 euros, dels quals 16.500 euros es destinen a la matrícula i 8.500 euros s’atorguen per a l’allotjament i la manutenció dels estudiants.

màster en educació
titulació
estatal
Govern
crea

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte