Diari digital d'Andorra Bondia

El grup socialdemòcrata i el Govern estableixen la llista de prioritats


Escrit per: 
Marc Segalés

El Govern i el grup parlamentari socialdemòcrata mantindran dissabte una reunió per establir les prioritats i coordinar les estratègies legislatives.

Així ho van explicar ahir el president del grup, Francesc Rodríguez, i el conseller general Jordi Font, que van recordar que el grup parlamentari socialdemòcrata “no pot ser només un espectador de l’activitat governamental”, sinó que és un company de viatge, i “s’ha de posar sobre la taula de quina manera s’estructura la feina, com es reparteix entre el grup i el Govern”.
Rodríguez i Font van comparèixer davant els mitjans per mostrar la seva satisfacció per l’admissió a tràmit dels projectes de llei en matèria fiscal entrats pel Govern. En aquest sentit, Font va assegurar que aquests textos constitueixen “el començament de la veritable reactivació econòmica d’aquest país, ja que amb l’actual estructura difícilment es podien fer meravelles”.
Font va afegir que “si realment volem canviar el panorama econòmic d’aquest país hem de canviar totalment el panorama fiscal”, una feina que, segons el president de la comissió de Finances, s’allargarà tot el 2010 “però hauria de quedar resolta a finals de l’any”.
Per la seva part, Rodríguez va recordar també una vegada més que les lleis entrades a tràmit “són pràcticament iguals que les del Govern anterior” i que la pressió fiscal global serà la mateixa que l’actual.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte