Diari digital d'Andorra Bondia

El nou portal web del Govern ja és visible amb notables mancances


Escrit per: 
Agències

El Govern va presentar ahir el nou portal web, www.govern.ad. Tot i que el portal no està completament enllestit, ja és públic i es pot visitar des d’ahir al matí.

 En aquest sentit, el secretari d’Estat per a la Reforma de l’Administració i la Promoció de la Societat del Coneixement, Alfons Miralles, va informar que el Govern preveu que el web estigui del tot operatiu en un termini d’uns quinze dies.
El nou portal presenta alguns canvis de disseny i ha incorporat també un gestor de continguts que permet utilitzar el sistema RSS i un sistema de recerca temàtica. No obstant, els continguts són similars als de la legislatura anterior, amb l’agenda de l’executiu, l’estructura ministerial i un apartat de premsa, entre altres seccions.
De moment, a més de detectar-se alguns errors en l’escriptura html, hi ha alguns apartats que encara estan en construcció, com ara el relatiu als ministeris i als enllaços a altres pàgines web. Així mateix, l’apartat de premsa no té actius encara els enllaços a les demandes d’informació. En aquest sentit, Miralles va explicar que s’està fent l’inventari de les 140 webs que tenia l’anterior executiu per decidir quines continuaran actives.
El nou web, que es va començar a construir ara fa més de dos mesos, està basat en les plantilles de Wordpress i ha suposat a l’executiu una despesa d’uns 7.000 euros, segons va explicar el secretari d’Estat. Així mateix, Miralles va apuntar que els portals www.presidencia.ad i www.capdegovern.ad es direccionaran al nou web.

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte