Diari digital d'Andorra Bondia

El PS de Sant Julià demana sobre personal i les societats


Escrit per: 
Redacció


El grup socialdemòcrata del Comú de Sant Julià de Lòria va informar ahir que han entrat diverses demandes d’informació a la majoria comunal.

En primer lloc, pel que fa a les contractacions s’ha demanat el nombre de persones contractades des de l’inici del mandat, les funcions que desenvolupen i la seva retribució. En segon lloc, també han preguntat sobre el motiu de la contractació i el procés de selecció de la responsable de comunicació de Naturlàndia, “tenint en compte que el Comú ja compta amb els serveis d’un departament de comunicació”, tal com han assenyalat.
En segon lloc, fan una pregunta sobre la contractació d’eventuals per a l’estiu, en concret sobre els criteris de selecció, els barems de puntuació i si es van fer públics els criteris de selecció abans que els candidats presentessin la seva candidatura.
En tercer lloc, demanen sobre l’acord per deixar sense efecte la relació contractual que lligava Ricardo Masegosa a Camprabassa SA. Volen saber en quins termes ha estat formulat aquest acord, si ha previst algun tipus de compensació o indemnització i, si aquest hagués estat el cas, quin ha estat l’import.
També volen informació sobre el cost que tindrà la nova atracció que Camprabassa SA ha ubicat a la zona de l’antic camp de tir de la Rabassa, quines mesures de seguretat s’han previst, quin és el cost quant als recursos humans per mantenir en funcionament l’atracció, quina és la formació professional que es requereix a aquest personal tècnic, quin és el cost de manteniment de l’atracció i quins ingressos es preveuen obtenir anyalment.
Finalment, i ja quan els consellers socialdemòcrates no poden participar en els consells d’administració de les societats participades per la corporació, s’ha demanat l’última acta de les sessions dels consells d’administració d’aquestes societats, el pressupost detallat del present exercici pressupostari i la liquidació de comptes detallada de l’exercici anterior, per controlar l’acció de la majoria comunal.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte