Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers de PS+I en una sessió del consell de comú.
Els consellers de PS+I en una sessió del consell de comú.

El PS demana participar en les reunions sobre els Serradells i el telefèric de Carroi


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

Els consellers del Partit Socialdemòcrata+Independents d’Andorra la Vella esperen que la relació amb la majoria aquest 2021 sigui “més fluïda” i poder col·laborar i fer propostes. En aquest sentit, demanen poder participar en les reunions relatives al projecte de reconstrucció dels Serradells o del telefèric del pic de Carroi, entre d’altres.

La formació lamenta que s’hagin d’assabentar per la premsa que la Batllia ha donat el seu vistiplau perquè es puguin començar les obres i que aquesta setmana s’ha de celebrar una reunió amb els encarregats dels treballs, tenint en compte a més que al llarg del 2020 han anat fent preguntes i demandes d’informació repetidament sobre l’estat de la qüestió. En aquest sentit, el conseller Sergi González considera que seria interessant poder formar part d’aquestes reunions “i així no haver d’anar demanant informació”, un fet que faria que la relació fos "més transparent i fluïda per a tots".

En el cas concret del telefèric del pic de Carroi, la formació recorda que en la darrera sessió del consell de comú, la cònsol major es va comprometre a citar-los per fer una reunió per tractar el tema i explicar-los la situació del projecte. No obstant, explica González, no s’ha rebut cap convocatòria i “per la premsa sabem que el punt d’interès és l’aparcament dels Pouets”. “Esperem poder fer aquesta reunió i rebre la informació per així valorar i tenir clar en què consisteix aquest projecte”, ha manifestat el conseller, ja que “des de PS+Independents d’Andorra la Vella volem conèixer l’abast i la magnitud, i tots els treballs i estudis que s’estan fent”. 

Des de PS+Independents estem oberts "a col·laborar i treballar junts per la parròquia”, ha insistit González, que ha defensat que “creiem que és el millor, remar tots en el mateix sentit”. “Aquest és el nostre propòsit, els consellers de PS+Independents estem aquí per ajudar la parròquia”, ha reiterat. “Esperem que la majoria ens tingui en compte i ens faci partícips de varis projectes, del dia a dia de la parròquia, i que puguem sumar, ajudar i col·laborar entre tots”, ha conclòs el conseller socialdemòcrata.

PS
demana
participar
reunions
sobre
serradells
telefèric de Carroi

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte