El grup parlamentari socialdemòcrata considera que el conveni que va signar el Govern amb l'exnotari, Josep Estañol per a la cessió gratuïta dels instruments notarials digitalitzats és "del tot innecesari" ja que "la propietat d'aquests protocols ja era de l'Estat i la llei obliga el seu lliurament, doncs són documents de titularitat pública".

Així ho ha assegurat el conseller general socialdemòcrata Joaquim Miró que ha explicat que la formació ha presentat una pregunta de cara a la propera sessió de control a l'executiu. Concretament, el PS vol conèixer els motius que han dut al Govern a signar un conveni per obtenir una informació que legalment ja era de la seva propietat. En segon lloc, des de la formació volen saber si el Govern té la intenció de satisfer alguna quantitat de en aplicació de l'esmentat conveni. Finalment, i atés que segons el mateix conveni, l'Estat haurà de completar els treballs de digitalització dels protocols corresponents als anys 2019 i 2020 i vistes determinades clàusules establertes en el conveni en les que el Govern s'autoimposa una sèries d'obligacions i limitacions a la seva acció, els socialdemòcrates demanen per què el Govern s'ha autoimposat l'assumpció de certes obligacions en aplicació del conveni.

D'altra banda, els socialdemòcrates han presentat una segona pregunta, en aquest cas sobre la contractació directa per part de Govern del militant de Liberals d'Andorra Antoni Garcia com a relacions públiques. "Amb anterioritat s'havia rumorejat la contractació de la dita empresa per questions de seguretat, ara volem saber com és que se'l contracta per qüestions de relacions públiques" ha remarcat el conseller general socialdemòcrata Jordi Font. 

Des de la formació es recorda que, en data 3 de juny del 2020, es va contractar per als treballs de prestació de serveis en matèria d'inversió estrangera a l'empresa A2 Security Assessors per l'import de 21.250 euros i fins al 31 de desembre de 2020. En aquest sentit, el PS demana en què consisteixen concretament aquests treballs i serveis i com s'avaluarà l'assoliment dels objectius perseguits.