Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general socialdemòcrata Judith Salazar.
La consellera general socialdemòcrata Judith Salazar.

El PS demana pel nombre de sentències penals condemnatòries dels últims dos anys


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

La consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata Judith Salazar ha presentat una demanda d’informació a Sindicatura per tal d'obtenir més dades en relació amb els procediments en l’ordre jurisdiccional penal.

Concretament, la formació pregunta pel nombre total de sentències penals condemnatòries resoltes en els darrers dos anys, amb el detall dels delictes que han fet l’objecte de les referides condemnes i de les penes imposades, així com també pel nombre de sentències penals absolutòries resoltes en els darrers dos anys, amb el detall dels delictes que han fet l’objecte del procediment penal absolutori. Lligats a aquests procediments, Salazara demana també pel nombre de casos per als quals s’ha acordat presó preventiva, amb el detall dels delictes que feien l’objecte dels procediments, del temps durant el qual s’ha estès la mesura preventiva de privació de llibertat i del resultat final,  absolutori o condemnatori del procediment, penal seguit. 

Pel que fa a les condemnes d’expulsió temporal o definitiva del territori andorrà, els socialdemòcrates volen saber quantes han estat resoltes en els darrers dos anys, amb el detall del delicte perseguit en el procediment penal condemnatori i de la motivació principal que justifica la imposició de la pena complementària. 

Finalment, Salazar demana una estadística general dels últims dos anys, del seguiment penitenciari dels condemnats, més concretament, pel que fa als beneficis penitenciaris i al compliment de les penes imposades en els procediments penals condemnatoris. 

PS
demana
nombre
sentències
penals
condemnatòries
últims
dos anys

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte