Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela.
La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela.

El PS demana pel procés de selecció del nou director de Salut Mental


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

La consellera general del Partit Socialdemòcrata Susanna Vela ha presentat una pregunta de cara a la propera sessió de control a l'executiu en relació a la cobertura de la direcció del Servei del Salut Mental del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS). 

Concretament, Vela sol·licita saber quin ha estat el procés de selecció per a cobrir la plaça, que ha guanyat el psiquiatra Carlos Mur de Viu, i també demana per l’expedient i tota la documentació relativa a aquest procés de selecció i de contractació. 

D'altra banda, el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, també ha entrat avui una demanda d’informació, però aquesta en relació a dos concursos públics internacionals convocats per ActuaTech. López ha demanat els expedients de contractació, plecs de bases tècniques i administratives, ofertes presentades i criteris de selecció dels projectes, entre altres, relatius al concurs públic internacional sobre Serveis d’acompanyament de governança i qualitat de la dada de modalitat negociada, que el 20 d’agost del 2021 va recaure a l’empresa Pricewaterhousecoopers Serveis Professionals Andorra S.L.U per un import de 228.690 euros. 

Així mateix, el conseller general socialdemòcrata també vol conèixer la informació relativa a l’adjudicació del concurs públic internacional relatiu als Serveis de definició del model d’interoperabilitat de país de modalitat negociada que ActuaTech va convocar el passat 26 d’agost i que s’ha adjudicat a Deloitte Andorra Auditors i Assessors S.L per un import de 134.198 euros.

PS
demana
procés
selecció
nou
director
salut mental

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte