El grup del PS + Independents al Comú d’Andorra la Vella demanarà en la sessió de Consell que tindrà lloc aquesta tarda informació sobre el pressupost i els estudis tècnics per enderrocar la part interior de l’aparcament dels Pouets.

El PS també vol saber en quina fase es troben “els projectes faraònics” que la corporació volia portar a terme a l’Estadi Comunal. En concret, volen saber a què aniran destinats els 700.000 euros que el cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, va anunciar que la corporació reservava per a realitzar aquestes reformes en el pressupost de l’any 2024. En aquest sentit, des del PS recorden que fa tres anys des del Comú es va assegurar que es volia fer un estudi de costos per valorar la viabilitat de tirar endavant el Pla especial per poder construir el nou estadi en terreny comunal. Per aquest motiu, els consellers de la minoria demanen si ja es disposa d’aquest informe o bé tenen més informació al respecte.

El detall dels costos vinculats al projecte per a la concessió, construcció i explotació del telefèric al Pic de Carroi és una altra de les demandes que farà el PS en la sessió de Consell d’avui. Igualment, reiteraran la petició del llistat de factures amb els imports i conceptes de la darrera edició del Poblet de Nadal. Finalment, també sol·licitaran una altra vegada l’import total de la construcció, posada en marxa i manteniment del projecte de les fonts al passeig de la Rotonda.