Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del PS Susanna Vela.
La consellera general del PS Susanna Vela.

El PS demana pels projectes de transformació digital de Govern


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

La consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata Susanna Vela ha presentat una bateria de preguntes a Sindicatura perquè l'executiu concreti el calendari, els acords i les actuacions que durà a terme Govern per implementar la transformació digital, segons va informar ahir la formació.

Vela recorda que a les darreres sessions del Consell General, en diverses ocasions des de Govern es va apel·lar a la transformació digital. "Es va parlar de projectes i volem saber quins són, quin ha estat el procediment per avaluar la implantació d'un o d'un altre, i quines són les prioritats", explica
Vela.

Des del grup parlamentari socialdemòcrata es vol saber també quins recursos humans, materials i tecnològics són els que s'estan associant a cadascú d'aquests projectes i el marc en què s'està portant a terme, atenent la política de gestió del Document electrònic del Govern d’Andorra, que es va aprovar l'any 2018.
Els socialdemòcrates recorden que el Govern compta amb un conjunt de projectes per tal de millorar tant el servei cap al ciutadà com la gestió administrativa interna, amb l'ús intensiu dels mitjans electrònics. Per poder fer-ho va aprovar per decret el 13 de juny de 2018 la Política de gestió del document electrònic del Govern d'Andorra i per a la seva implementació, gestió i manteniment va crear la Comissió Directiva de Gestió Documental i la Comissió de Treball de Gestió Documental del Govern d'Andorra.

PS
demana
projectes
transformació
digital
Govern

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte