Diari digital d'Andorra Bondia
El muntatge de la nòria es va anar fent la setmana passada.
El muntatge de la nòria es va anar fent la setmana passada.

El PS diu “prou” i denuncia "la manera de fer de la majoria"


Escrit per: 
Redacció/Foto: BonDia

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Andorra la Vella han dit “prou” a les maneres de fer de la majoria comunal i en denuncien la falta de transparència. La gota que ha fet vessar el got ha estat la nòria instal·lada a la plaça de la Rotonda, segons indiquen en un comunicat. Així, el conseller socialdemòcrata Sergi González ha exposat que se li va comunicar el 19 d’octubre, extraoficialment per part del cònsol menor, que l’arbre de Nadal amb llums i so no es faria i que estaven valorant altres opcions, com ara la nòria, però que encarà no estava tancat  i que hi havia encara força temes a valorar, i el dia 28, a la publicació del BOPA, es comprova que aquesta adjudicació ja s’havia acordat el 14 d’octubre mitjançant contractació directa. 

A més, González ha explicat que ja fa set dies que va demanar al Comú informació sobre la roda de fira -i encara no ha obtingut resposta. D’aquesta manera,  ha denunciat que “hem vist unes arts i unes maneres de la majoria que no ens agraden”. “Això no és normal” i considera que des de la majoria s’està menystenint els consellers de la minoria. Així, s’està menystenint també tots els ciutadans que van donar suport a la candidatura de PS+Independents en les passades eleccions comunals. “La transparència ha de ser els 365 dies de l’any, no només quan hi ha eleccions”, ha sentenciat González.

Des del PS es defensa que s’està en una crisi i “hem d’estar al costat de la ciutadania més que mai”. Per això, creu que s’ha d’escoltar a la ciutadania i “remar tots per un mateix camí, el que no podem fer és ocultar informació”. D’aquesta manera, ha criticat que per un cantó des de la majoria es digui que es reduirà la despesa del Poblet de Nadal quan per l’altre s’augmenten algunes despeses, com la corresponent a l’enllumenat. 
Així, González s’ha compromès, en nom seu i de les seves companyes al Comú d’Andorra la Vella, Dolors Carmona i Lídia Samarra, a canalitzar els dubtes i neguits que la ciutadania els faci arribar, si cal incloent-los com a precs i preguntes a les sessions de consell de Comú.

PS
denuncia
manera de fer
majoria

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte