Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela.
La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela.

El PS lamenta la "manca de cura" en el disseny de la nova moneda commemorativa


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Susanna Vela ha entrat a Sindicatura dues preguntes escrites dirigides al Govern en referència a les monedes commemoratives de dos euros que l’executiu va aprovar en la darrera sessió del consell de ministres. Concretament, Vela ha demanat quin ha estat el procés per a decidir els temes i els motius d’aquesta nova emissió així com el procés de selecció que s’ha dut a terme per escollir el seu disseny.

Les preguntes es formulen després de l’anunci públic i la mostra de les monedes per part del Govern, que ha generat una gran polèmica pel disseny d’una en concret, destinada a ser un homenatge a la gent gran. La moneda, a banda de dur gravada unes mans unides, un estetoscopi i el lema “Cuidem la nostra gent gran”, incorpora el dibuix de set virus que representen el SARS-CoV-2, fet que ha provocat un gran rebombori a les xarxes socials.

Els socialdemòcrates consideren que el gravat no s’adequa al reconeixement que es mereixen els padrins ni les persones que han perdut familiars per culpa de la Covid-19 i lamenten “la manca de cura” del Govern per haver donat el vistiplau a un gravat com aquest, que per a molts resulta ofensiu tenint en compte l’elevat nombre de defuncions que ha provocat la pandèmia arreu del món.

PS
lamenta
manca de cura
disseny
nova
moneda
commemorativa

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

ja no saben com treure-li partit al coronavirus aquests de govern. El que podia haver estat super maco, ha acabat sent una pifia monumental...

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte