Diari digital d'Andorra Bondia
Pere López.
Pere López.

El PS posa en marxa una campanya de donacions


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El Partit Socialdemòcrata ha iniciat una campanya oberta de donacions adreçada als seus militants i simpatitzants, així com a la ciutadania en general, en especial a persones properes als ideals de la formació, segons va informar ahir el PS. L’objectiu de la iniciativa és aconseguir finançament per al seu funcionament i per poder tirar endavant el projecte que es defensa, seguint la regulació marcada en aquest àmbit per la Llei de partits polítics. 

La campanya, que es difondrà mitjançant comunicació personal a militants i simpatitzants i també a través dels perfils a les xarxes socials, està destinada a finançar el PS a través de donacions individuals degudament registrades i efectuades per persones físiques. Sobre aquest punt, es recorda que el màxim que es pot aportar són 6.000 euros per persona i any i que, com marca la legislació, en tots els casos han de ser públiques.
El partit, que ha obert un compte bancari per a les aportacions, recorda que els darrers anys, el projecte socialdemòcrata ha crescut, i per tant, també s’han incrementat les seves necessitats.

PS
campanya
donacions

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte