Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats del PS, ahir.
Els candidats del PS, ahir.

El PS promet arranjar els camins i el seu enllumenat


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

El Partit Socialdemòcrata vol “arreglar tots els camins de la parròquia”, a més de fer-ne de nous, i als de la Plana “millorar-ne l’enllumenat, perquè sabem que hi ha persones que hi pugen i baixen, i a la nit es troben que no hi ha llum”, va exposar la candidata a cònsol major, Rosa Gili. “Pensem que tot el que sigui passejar i caminar dona benestar, i és molt important”, va concloure.
D’aquesta manera, la candidatura es va comprometre a adequar els camins ja existents i també a parlar amb els propietaris dels terrenys per on transcorre el rec del Solà per tal de “veure si amb la col·laboració del Comú el poguéssim obrir”. Gili va destacar que és un camí pla i va afegir que la voluntat de la candidatura és que la parròquia pugui tenir “el màxim de camins i que siguin per a tots els gustos”. 
D’altra banda, també es vol “posar verd més cap al centre, a la part més urbanitzada i urbana”. Gili va argumentar que hi ha espècies d’arbres que “ajuden a captar la pol·lució”. “Per tots aquests beneficis, optarem per fer una parròquia més saludable”, va sentenciar.

 

PS
promet
arranjar
camins
Seu
enllumenat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte